Een onvergetelijke avond

Een bruiloft organiseren, er komt nogal wat bij kijken! Vooral het vinden van een goede band kan een enorme opgave zijn. Wij begrijpen dat. Daarom kunt u gratis en vrijblijvend naar Re5aL komen luisteren tijdens een repetitie. Dit geeft u de kans om de band goed te leren kennen, en het hemd van het lijf te vragen.

Re5aL op mijn bruiloft, hoe gaat dat verder?

Wij zorgen er altijd voor dat we ruim op tijd zijn om op te bouwen (meestal 1 รก 1,5 uren voor aanvang). Natuurlijk regelen we op lokatie alles met het aanwezige personeel en de ceremoniemeester. Op verzoek kan met de ceremoniemeester de avond nog even worden doorgesproken. Doorgaans 'verdelen' we de avond in 3 sets. Dit betekent dat we ongeveer een uur , aangevuld met een kwartiertje pauze. Vaak is onze pauze een perfecte gelegenheid voor gasten om hun woordje/dansje/quiz etc. te kunnen doen. Meestal beginnen we de avond met rustige (achtergrond-) muziek. Naarmate de avond vordert, neemt de dansbaarheid van de liedjes toe!

Doet Re5aL verzoekjes?

Jazeker! Het bruidspaar kan altijd (tot een maand van tevoren) 1 of 2 verzoekliedjes aan de band doorgeven. Wij spelen deze dan op een afgesproken moment. Verder stellen we voor elke avond zelf een repertoire samen, maar het bruidspaar kan uiteraard haar voorkeuren doorgeven. Bijvoorbeeld als je een hekel hebt aan country, of je vindt alles uit de jaren '80 leuk, laat het ons weten!